Alicante Offroad rijden in Spanje

Wij kunnen voor jullie off road routes organiseren in Spanje vanuit Hondon de las Nieves 40 km van Alicante vliegveld, waar je iedere dag van de week naar toe kunt vliegen. Hier hebben we in de loop der jaren meer als 900km off road routes gerealiseerd, waar we per dag tussen de 130 en 200km van kunnen gebruiken, naargelang de moeilijkheid van de route. We rijden met 2 tot maximaal 6 personen per dag, en meestal 3 of 4 dagen per uitstapje.

We vertrekken s'morgen rond half 10 en s'middags rond 14 uur gaan we lunchen in een Spaans restaurant, waar we een "menu del dia" of tappas eten. We zijn weer terug rond 17.00 of 18.00 uur bij de begin plaats. Voor het verblijf daar kunnen we een huis aanbieden met 4 slaapkamers (8 bedden) 2 douches en een keuken. Ook zijn er in de nabije omgeving tal van Spaanse restaurantjes waar je voor niet te veel geld echt Spaans kunt eten. De motoren kunnen in een afgesloten garage geparkeerd worden, waar ook gesleuteld kan worden indien nodig.

Voor degene die voor de eerste keer een rally gaan rijden kunnen samen met mij, GPS en roadbook leren rijden, we zijn er bezig met diverse roadbook routes te maken zodat je het roadbook rijden rustig onder controle kunt krijgen dus de eerste dagen bredere wegen met duidelijke kruisingen en splitsingen, tot aan cap rijden en single tracks de laatste dag, de routes zullen eind 2015 geheel klaar zijn. Rob Smits gaat in 2016 Dakar rijden en zal in de loop van 2015 diverse keren gaan trainen voor de voorbereiding van de Dakar.

Over ons

Verblijf in een mooie luxe villa voorzien van de nodige comfort. Blus lekker af na een zware rally in ons mooie zwembad. De villa is gesitueerd aan een rustige weg in het noorden van Alicante en heeft een schitterend uitzicht over de regio.De villa bied met 4 slaapkamers plaats voor 8 personen.

Rally & Off-road

Contactgegevens

Mark Smits rally en offroad adventure
Kattevlaas 5
5763 PE Milheeze
06 - 53 23 42 37 E-mail ons